Podcast: Christian Bundgaard

Podcast: Christian Bundgaard - Lær af sporten
Lær af sporten
Podcast: Christian Bundgaard
Loading
/

Denne podcast handler både om hvad vi kan lære af sporten og rigtig meget om hvordan vi kan vælge at tænke i resten af livet når vi rammes af modgang. Christian Bundgaard er en af de mest succesfulde paralympiske atleter i Danmark gennem tiderne med 4 paralympiske deltagelser og et væld af medaljer til PL, VM og EM. Måske kender du ikke Christian så godt i forvejen sammenlignet med mange af mine andre podcastgæster – men du kommer til at kende ham godt i denne podcast, der – med garanti – giver dig lidt at tænke over.

Christian var meget svagtseende da han blev født og blev i en tidlig alder som barn helt blind. Vi havde en meget dyb og inspirerende snak om livet – om hvordan man sætter sig mål, når man som helt ung mister synet, hvad der har drevet Christian frem mod 4 paralympiske lege, guldmedaljer og verdensrekorder og naturligvis også, hvordan Christian bruger sine kompetencer fra sportens verden i det daglige idag ifbm. arbejde.
En podcast, hvor vi kommer helt tæt på Christian, som jeg kendt i over tyve år og som er et af de mest positive mennesker, jeg kender. Og også en podcast, der kan give noget perspektiv til vi andre – med alle sanser intakte – når vi brokker os over småting i det daglige.

Hør bl.a.:

  • Hvordan man omsætter læringen fra mange timers øvelse i eliteidrætten til dagligdagen, når man har udfordringer.
  • Hvorfor og hvordan Christian evner altid at være positiv uanset hvad livet præsenterer ham for.
  • Hvordan Christian har vendt sit handicap til sit våben ifbm. studie og træning.
  • Hvilke oplevelser han husker bedst fra sin aktive karriere.
  • Hvordan han i det dgalige knokler for at videregive sine erfaringer og sit positive livssyn til andre blinde og svagtseende.
    …. og meget mere.

Podcast: Christian Bundgaard - Lær af sporten