Lær af sporten

Med elitesportsbrillerne på tager jeg udgangspunkt i menneskene i din organisation – fra lederne over mellemlederne til menige ansatte. Mennesket vil altid være udgangspunktet for vores beslutninger i elitesporten – kun gennem fokus på atleten (medarbejderen) kan man udnytte det fulde potentiale.

Jeg arbejder med mange forskellige organisationstyper og -størrelser. Jeg kommer iført sportens briller og funderer desuden mine konsulentforløb fagligt i min kandidatuddannelse i strategi og ledelse.

For at understøtte hvad man kan lære af sporten har jeg i november 2018 lanceret min podcast “Lær af Sporten” her. Podcasten vil være en-til-en interviews med markante mennesker fra sportens verden, der fortæller, hvad de har lært af sporten, som de har kunnet bruge både i sportskarrieren og senere.

Min baggrund er tyve års erfaring som træner på øverste niveau i en global idrætsgren (svømning). Jeg har arbejdet med mange af de bedste svømmere i Danmark og har været ansvarlig for at træne og få svømmere kvalificeret til alle internationale mesterskaber inkl. de Olympiske Lege.

Jeg er uddannet på Idrættens Træner-Akademi, der er den højeste træneruddannelse i Danmark og har desuden en cand. merc. i Strategi og Ledelse. Min opgave er at gøre sportens værktøjer tilgængelige i din virksomhed, hvilket jeg gør ved at kombinere min erfaring og min uddannelse. Målet er at skabe læring fra sportens verden, der er direkte omsætteligt til de udfordringer I står med i jeres organisation.