Podcast med Leif Mikkelsen som gæst

Lær af sporten
Lær af sporten
Podcast med Leif Mikkelsen som gæst
Loading
/

En stigende skare af trofaste lyttere efterspørger flere podcasts med fokus på ledelse og med gæster, der har tung erfaring fra ledelse både inden for sport og uden for sport. Alt går op i en højere enhed i dette afsnit med tidligere håndboldlandstræner, mangeårig HR-direktør og nuværende direktør for Team Copenhagen og TALENT-DK Leif Mikkelsen.

Med dyb indsigt i high performance fra sportens verden har Leif foldet sit eget ledertalent ud i flere store, internationale selskaber og han har en skarp – men stadig multifacetteret – vinkel på ledelse.

Uanset om du interesserer dig for sport eller ej eller normalt køber ind på præmissen i podcasten, så kan du lære noget her! Det kan du især som leder, men i det hele taget som arbejdstager og ambitiøst menneske i 2020. Jeg kan slet ikke gengive alle guldkornene fra denne podcast, men nogle kort citater og opsummeringer herunder kan åbne lidt op for, hvor mange spændende emner, vi kommer ind på. Hør podcasten flere gange, hvis du vil have fuldt udbytte som leder – der er simpelthen så mange pointer.

Hør podcasten, hvis du specifikt vil høre mere om:

  • Hvilke pejlemærker, Leif har haft som leder både på håndboldlandsholdet, som HR-direktør og har i dag som direktør.
  • Hvorfor sportens verden meget direkte kan bidrage til erhvervslivet – men også hvor man skal passe på med at generalisere for meget.
  • Hvordan man driver store forandringsprocesser i internationale virksomheder med afsæt i sportens værdier og grundlæggende syn på individet.
  • Hvorfor teamet er forudsætningen for succes både på håndboldbanen, i Hydro-Texaco for 15 år siden og i dag i TALENT-DK.
  • Hvordan man arbejder succesfuldt med værdier i en multifacetteret organisation, der dækker flere nationaliteter og kulturer.
  • Hvordan kulturen bliver et våben i stedet for en forhindring.
  • Hvorfor “konfliktsky ledere er håbløse teamudviklere”.
  • Hvordan du og din virksomhed konkret kan få gavn af den viden, der er etableret i Team Copenhagen/TALENT-dk.
  • Hvorfor mentorskaber er afgørende for en leders udvikling og i bedste fald giver lige så meget til mentor som mentee.

…. og meget, meget mere!

Tak Leif. Jeg sad i halvanden time og ønskede, at jeg havde haft så inspirerende lederskab at pejle efter, da jeg var yngre.

Og til alle jer andre: Nyd den og hør den mindst to gange!